#ouderzonden – ze krijgen me woest als… (23/40)

ira

Voor meer info ivm met deze blogchallenge, klik hier!

Waarmee duwen de kinderen (of je kind?) op je spreekwoordelijke knoppen?

Dit is echt de makkelijkste want er is maar één ding waar ik compleet van over de rooie ga en dat is als de kinderen me door hun lawaai uit mijn bed schudden. De wederhelft weet dat, de kinderen weten dat in principe ook maar beseffen dat vaak te laat… Het is gewoon zoals een rode lap op een stier, ik kan daar niets aan doen én het is daardoor waarschijnlijk ook de meest authentieke reactie doorheen een ganse dag want ik ben nog maar half wakker en besef maar amper goed dat ik wel heel furieus uit de hoek kan komen.
Ze kunnen soms zelfs zo lawaaierig zijn dat de buurman me een keer op straat aansprak met de woorden ‘dat ze toch wel erg luid zijn’ én nee we hadden het op dat moment niet over een zomerse dag waar ze in de tuin spelen, hij – die in de woning naast ons woont – had het over een normale ochtend waar ze enthousiast door het huis briesten. Het ergste vanal is dat ik weet waardoor de kinderen zo luid zijn, ik ben dat namelijk ook. Ik doe niet aan 50%, ik doe altijd aan 200%; ben vaak belachelijk enthousiast en ben dus zelf nog veel vaker luid, iets dat de buurman toen ook fijntjes opmerkte… laat het duidelijk zijn dat grond en schaamte toen mijn deel waren, dus tja… met mijn ouders in gedachte kan ik niet anders zeggen dan dat ik hun smeekbedes ‘om toch wat stiller te zijn’ nu pas echt helemaal begrijp 😉

thumb_lYSj6S7sn

Lees de vorige:


02-40dagenbloggen

Ik doe mee met 40 dagen bloggen, meer info hier en alle deelnemers vind je hier! Hopla aan 23!

 

3 reacties

Altijd fijn om iets te horen!