Sweet sixteen

collage-2016-12-31

De 16 hoogtepunten van een druk, boeiend, af en toe lastig, maar vooral overweldigend 2016:

 1. Project Paula, waar de eerste steen gelegd of beter afgebroken werd.
 2. Tuur & Jan die op school in een groepje verzeilden dat meedeed aan Iedereen Componist. Zo’n grote dank aan de leraren die het initiatief namen en onze kinderen een geweldige ervaring gaven.
 3. Ondertussen schermt 2/3e van ons gezin maar in januari tijdens hun eerste toernooi waren dat enkel nog maar Tuur en ‘zijn papa’ zoals hij dat zei in een interview op RTV.
 4. Twee keer verder weg: naar het geweldige Tsjechië, een pareltje & hartje voor Berlijn, altijd!
 5. De vele wandelingen, hier of zuidelijker in ons land, met grote voorsprong op één: de leukste zoektocht met het beste resultaat ever en samen met wandelen geocachen, een pak minder geocaches opgeraapt dan het jaar ervoor, maar wel een aantal heel erg leuke!
 6. Onze lieve viervoeters die sinds kort ons huis mee bewonen.
 7. Niet echt geweldig dat ik dit jaar opnieuw weer een paar maanden uitviel, maar wel beseft dat het anders moest, mezelf terug ontdekken (koken!) en nog absoluut geen spijt van mijn halftijds werken.
 8. Mijn vlag aan de St-Romboutstoren!
 9. De crea-kamer die ontstond door bedden- en kamerwissels, was me dat een goed plan!
 10. Het korte tripje na een drukke septembermaand, voor die broodnodige vitamine sea.
 11. De KV en de vele goede thuismatchen van de laatste weken, geweldige sfeer en we hopen (niet meer zo stiekem) op Play-off 1
 12. De leuke schoolvakanties met de kinderen: altijd weer grenzen verleggen, alleen met de vier kinders, maar (meestal :)) ook zelf echt genieten van de vele leuke momenten en uitstapjes!
 13. De zoveel fijne momenten met lieve vrienden waar ik of we mee afspreken, schone momenten, altijd koesteren. Niet alleen onze volwassen vrienden, maar ook de vriendjes van de kinderen die langskomen, blijven slapen en hevig meedoen op feestjes.
 14. De wederhelft en ik die 18 jaar samen zijn, waarvan 10 jaar getrouwd. Dit ging ons feestjaar worden maar al het geld voor een groot feest ging naar pu(n)t 1 (betere investering en al :))
 15. De kinderen op de KSA, eerste keer op kamp, de geweldige tijd die ze daar hebben.
 16. Terug beginnen bloggen, beste beslissing, ook al moet ik mezelf soms afremmen of soms in gang zwengelen, er valt zoveel te vertellen, er zit nog zoveel in mijn hoofd, inspiratie genoeg dus voor nog vele komende posts!

en nu op naar een sexy 17 (maar deel gerust eerst jouw sweet 16)!

2 reacties

Altijd fijn om iets te horen!