2022: only love

Het is bijna april, kan je dan nog echt over je kerstkaartje bloggen?
Ach waarom niet, er zijn geen blogregels, toch? Laten we het dan maar gewoon doen!

Ik nam het kaartje mee naar Parijs in januari en kon het dus in de ‘stad van de liefde’ mooi tegen de Eiffeltoren fotograferen!

Ik had eigenlijk nog nooit zo snel ons kerstkaartje klaar, daar waar ik meestal in januari nog wat moet nadenken, lag alles in december al klaar om gepost te worden. Ik zou niet zoveel later onder het mes gaan en wou dus blijkbaar alles graag op tijd af hebben. Als er iets is dat ik, naar aanleiding van de operatie, ontdekt heb over mezelf, is dat ik wel een beetje een controlefreak ben. Hoe raar dat ook mag klinken, dat besef kwam echt als een verrassing, want ja, ik ben best perfectionistisch, maar ik zal mezelf eerder als chaotisch en dacht dat ik makkelijk controle kon lossen, niet dus 😉

Het kaartje zelf was snel beklonken toen ik die tweetjes tegen mekaar zette en een hartje maakte, want wat kan je na een paar rare coronajaren meer wensen dan gewoon liefde, dat een dikke maand later de oorlog in Oekraïne losbarstte, maakte het alleen nog maar actueler, echt in wat voor tijden leven we eigenlijk?

Zoals gewoonlijk stuurden we er weer veel uit maar gelukkig krijgen we er de laatste jaren ook meer en meer terug die we trots tegen onze kaartjesmuur hangen ❤

Dus voor 2022: dat liefde mag regeren, dat machtige mensen stoppen met domme dingen doen, dat dromen mogen uitkomen & na heel de coronashizzle eindelijk alle plannen mogen doorgaan!

Wil je nog eens de kaartjes zien van de afgelopen jaren?

4 reacties

Altijd fijn om iets te horen!